åbne ører

Lytter du med øjnene eller med ørene?
Det er netop dét spørgsmål, der er omdrejningspunktet i projektet
Åbne Ører

ÅBNE ØRER – EVENT

ÅBNE ØRER

Åbne Ører – Lytter du med øjnene eller med ørerne?

Denne event/foredrag fokuserer netop på at udfordre vores måde at lytte på.

Noah Rosanes, tidligere huskunstner på Christiansborg, har udviklet Åbne Ører-projektet, der introducerer en innovativ måde at formidle budskaber på, og som kan tilpasses forskellige sammenhænge. Formålet med Åbne Ører er at vække bevidsthed om vigtigheden af at lytte til hinanden uden forudindtagede holdninger eller opfattelser.

I praksis foregår det sådan, at Noah Rosanes interviewer medarbejdere eller ledere om forskellige emner, som fx virksomhedens fremtidsvisioner eller løsninger på udfordringer eller et andet givent emne. Disse interviews klippes til og lægges over stemningsmusik. Herefter foretages der en digital ændring af stemmerne, så det bliver umuligt at afgøre, hvem der taler, om det er en mand eller kvinde, ung eller ældre.

Dette skabte spoken-word værk udfordrer dig til at lytte på en ny måde, dybere ind i folks intentioner, og det nedbryder forudindtagede holdninger og skaber større respekt. Når der opstår en dybere respekt, bliver det nemmere at lytte til hinanden, hvilket igen fremmer samarbejde.

Det spændende er, at vi også kan bringe en unik “mute box” med til arrangementet. Denne kreative “mute box” fungerer som en slags moderne skriftestol, hvor deltagerne kan træde ind og udtrykke deres ærlige holdninger om det givne emne.

På selve dagen skaber Noah Rosanes et unikt, nytænkende, musikalsk spoken-word værk specielt til firmaet. Der holdes et oplæg om Åbne Ører før det skabte værk præsenteres. Hele projektet tilpasses dagen og arrangementet.

Tidligere har politikere som Jakob Ellemann-Jensen, Dan Jørgensen, Pia Kjærsgaard, Zenia Stampe, Johanne Schmidt-Nielsen, Uffe Elbæk, Ida Auken med flere deltaget i Åbne Ører-projektet.

Lytter du til hvad politikere rent faktisk siger?

Noah Rosanes har gennem de forgangne måneder optaget interviews med politikere fra alle Christiansborgs forskellige partier.

Projektet er 100% partineutralt, ligesom Noah Rosanes har fuldkommen kunstnerisk frihed uden nogen form for politisk indblanding.

Spoken word-værket ”Åbne Ører” vil blive Offenligtgjort i december 2017.

Åbne Ører i pressen

“Politikersnak som kunst”

Noah Rosanes var 02.10.17 i P1 Eftermiddag, til en snak om Åbne ører.
Hør hele indslaget HER

DR P1

“Åbne ører på Christiansborg”

Vi er tilbage på P1 Eftermiddag d. 30.11.17, til en update på projekt-Åbne Ører.
Hør indslaget HER

DR P1

“Politikernes stemmer forvrænges i kunstprojekt”

02.12.17 Var Noah, sammen med Zenia Stampe og Kenneth Kristensen-Berth i P1 Morgen, til en snak om Åbne ører. Lyt med HER

DR P1

“Musikprojekt gør Christiansborgs stemmer ukendelige”

Noah Rosanes var 04.12.17 i Go’ Morgen Danmark, til en snak om Åbne ører.

Se indslaget på TV2 Play HER

TV2

“Christiansborg får musikalsk huskunstner”

GAFFA har 02.10.17 skrevet en nyhedsartikel om Åbne ører.

Læs med HER

GAFFA

“Kan du høre hvem det er?”

DRs Kulturredaktion har skrevet en længere artikel om Åbne Ører, som du kan læse lige HER

DR KULTUR

VIDEO

EVENT VIDEO

KONCEPT VIDEO

KONTAKT MIG HER

Telefon

+45 2299 2734